Skatch - a blog

A sarok egy olyan hely ahova az ember félredobálja a felesleges dolgokat, majd később megtalálva jót szórakozik rajta, elgondolkodik, vagy éppen megkönnyebbűl, hogy megtalálta, amit keresett.... Nos ez az én sarkam, ahova olyan értékeket teszek, amit csak bizalmasaim, vagy a kíváncsi megértő emberek értenek meg. És ez a jó az egészben. Hogy nem mondom senkinek, és mégis mindenkinek mondom.

Friss topikok

2009.09.08. 21:24 Skatch

Életképek

Dikk halljátok mindenki nyafgat hogy irjak már valamit, de nemtok semmitse irni... ugyhogy inkább megint teszek fel egypár életképet... persze értelmes kommentárokkal ellátva :D Jó szórakozást.


 

 

 

Régi szép idők :D azok a boldog zöld nap(ok) ég veled...



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PécsETT a zenekarral, Nemtudtam föltenni a régi karolinás bejegyzéshez, mert akkor még nem ért ide lengyelországból :P úgyhogy most élvezzétek a látványt X.D

 Subaaa... :D egyszermég lesz megint ekkroa... :D

 ... A katás márkos pózolós... ;)

 Istikee, meg a háttér... -.-

És most csak ennyi... a többit legközelebb ;)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://marku.blog.hu/api/trackback/id/tr881369720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása