Skatch - a blog

A sarok egy olyan hely ahova az ember félredobálja a felesleges dolgokat, majd később megtalálva jót szórakozik rajta, elgondolkodik, vagy éppen megkönnyebbűl, hogy megtalálta, amit keresett.... Nos ez az én sarkam, ahova olyan értékeket teszek, amit csak bizalmasaim, vagy a kíváncsi megértő emberek értenek meg. És ez a jó az egészben. Hogy nem mondom senkinek, és mégis mindenkinek mondom.

Friss topikok

2009.12.11. 14:08 foglaltmindennév:D

Plants vs Zombies

Na gyerekek már egy pár hete rabságban élek. A rohadt tetves gépem rabságában. Ugyanis egy kedves barátom akit nem ismertek de neki is az a hobbija mint nekem amit majd elmondok csak nem most. Lényeg a lényeg mutatott nekem egy játékot. Egy 46 mb-os játok szinte helyet se foglal. De annál nagyobb függőséget okoz. Erről beszélhetnék én, a Márk(:D) és persze a barátom. A játék neve Plants vs. Zombies. Vagyis növények a zombik ellen. Ne röhögjetek hanem próbáljátok ki ti is:

http://isohunt.com/torrent_details/88167753/plants+vs+zombies?tab=summary

Képeket nem teszek ide mert nem szednétek le de Higgyétek el ha egyszer elkezditek... Megyek is játszani vele. :D

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://marku.blog.hu/api/trackback/id/tr201590344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

foglaltazAve 2009.12.11. 14:23:07

pff" yo bicsezz' " h vaersrác szavaival éljek:D dota rulz:D csak nehéz lenne megtanítani a dolgokat

jackherer 2010.05.10. 15:19:11

Na én egy heteraboskodok a Zombik fogságában. Már van két kertem meg minden. Azt szeretném kérdezni, hogy te meddig fejlesztettél egy növényt, vagyis hogy mi a legnagyobb összegamit a virágokért kapni lehet? (a Zen Garden -re gondolok ahol nevelgeted a vrágokat)

jackherer 2010.05.10. 15:20:11

JA megkérlek ha válaszolsz dobj egy mailt a jackherer77@gmail.com ra is. Kösz. cső
süti beállítások módosítása