Skatch - a blog

A sarok egy olyan hely ahova az ember félredobálja a felesleges dolgokat, majd később megtalálva jót szórakozik rajta, elgondolkodik, vagy éppen megkönnyebbűl, hogy megtalálta, amit keresett.... Nos ez az én sarkam, ahova olyan értékeket teszek, amit csak bizalmasaim, vagy a kíváncsi megértő emberek értenek meg. És ez a jó az egészben. Hogy nem mondom senkinek, és mégis mindenkinek mondom.

Friss topikok

2009.10.06. 20:35 Skatch

Fogságban

Gyerekeeek...  Hát én nagyon ügyes vagyok. 1 hónap alatt elhagytam a 20 000 Ft értékű telefont, egy kb 15-20 000 forint értékű iratpakkot benne a: - Személyimmel, a - Diákommal, a - Közgyógy igazolányomat, ami pótolhatatlan mivel egy keret van rajta, a 90%-os, kedvezményes utzásra jogosító kártyám, - 2 bérlet összvissz 2 430 forint értékben, - egy egészségbiztosítási kártyát, - egy lakcím  kártyát, és egyéb dolgokat. szóval összeadva kb. 40 000 forintot + telefonszámla. Szüleim már halál komolyan azon gondolkodnak, hogy kivesznek a Szent Lászlóból, és áttesznek Palánkra a kisegítőbe :S Úgyhogy most meg kell magam húznom, nagyon, de nagyon, de nagyon... Edzésre éppeg elmehetek, meg könyvtárba, meg futni... :S úgyhogy egy darbig nem lesz nagyon blog. Max ha Attila unatkozik. Na szevasztok.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://marku.blog.hu/api/trackback/id/tr561432622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása