Skatch - a blog

A sarok egy olyan hely ahova az ember félredobálja a felesleges dolgokat, majd később megtalálva jót szórakozik rajta, elgondolkodik, vagy éppen megkönnyebbűl, hogy megtalálta, amit keresett.... Nos ez az én sarkam, ahova olyan értékeket teszek, amit csak bizalmasaim, vagy a kíváncsi megértő emberek értenek meg. És ez a jó az egészben. Hogy nem mondom senkinek, és mégis mindenkinek mondom.

Friss topikok

2009.10.04. 23:16 foglaltmindennév:D

Attila

Szevasztok!
 

Nos el is kezdeném. Az én nevem Palkó Attila és 15 éves vagyok. Különösebb becenévvel nem tudok szolgálni szóval marad az Attila. Én leszek Skatch hogyismondjam segédje/társa. Ha minden igaz én is írok bejegyzéseket vagy beleszerkesztem a mondani valómat a bejegyzésbe.
Röviden magamról: Két bizonyos ember mellett hatalmas állat tudok lenni xD Szóval ha valamiben akkor az ökörködésekben benne vagyok. A jelszó: "Gyík vagy...". De ugyan így egy magamat rendes gyereknek tartom. Szóval pörög a nyelvem és minimális témával lehet engem zavarba hozni. Metált hallgatok elég undorító metált hála Matyinak. (Kösz Matyi király vagy!) Az olvasóknak a többsége vagy a fele inkább a fele ismer valamennyire szerintem. Így negyed tizenkettőkor ennyi jutott eszembe. Reméljük engem is úgy megkedveltek mint Márkot. :)

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://marku.blog.hu/api/trackback/id/tr741427984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

foglaltazAve 2009.10.06. 16:16:56

hail srác:D az a vicc h ahogy olvastam full beugrott az mint ahogy te olvasnád és cuppognál a mondatok végénxD

Skatch 2009.10.06. 18:55:26

Van benne valami :D

foglaltmindennév:D 2009.10.06. 19:02:58

elég lett volna annyit írni hogy egy beteg állat :D
süti beállítások módosítása