Skatch - a blog

A sarok egy olyan hely ahova az ember félredobálja a felesleges dolgokat, majd később megtalálva jót szórakozik rajta, elgondolkodik, vagy éppen megkönnyebbűl, hogy megtalálta, amit keresett.... Nos ez az én sarkam, ahova olyan értékeket teszek, amit csak bizalmasaim, vagy a kíváncsi megértő emberek értenek meg. És ez a jó az egészben. Hogy nem mondom senkinek, és mégis mindenkinek mondom.

Friss topikok

2009.12.07. 07:54 Skatch

#53 Tébolyda... (suliból)

 Nem tom mért adtam ezt a cimet a bejegyzésnek. Talán mert kicsit most énis odavalósi lennék. Érdekes egy álmom volt; Uborkás szendvicsekkel, és fogamzásgátlóval álmodtam. Ha valamelyik álmoskönyvbe ez benne lenne, akk lécci mondjátok el hogy mit jelent, me én igazából nemtom. Szombaton kintvoltunk Matyival, Attilával, és Teoval. Szokás szerint elütöttük az időt. Az eleje jobbra sikerült mint a vége, de azthittem, hogy ha már Matyi körbetekerte a fejét "tikszóval", és ha már 2en két DOBOZ rágót beletömtünk egyszerre a pofánkba, akkor ez az este rohadt jó lesz. Hát nem volt az. Mászkáltunk... Triviumot hallgattunk.... És gyártottuk a hülyébbnél hülyébb ötleteket szilveszterrel kapcsolatban. Vasárnap katával voltam kint. Szegénykém vmiért nemakart felmenni szobájába, ugyhogy sééétááltuuunk.... Aztán hazavitteeeemmö, és otthon szépen letettteeeemmmö... Uff...
 Szóóvaaal :D közeledik a szilveszter.. Sűrű a program, valahogy kicsit vázolom is. december 21., 22., (hétfő, kedd) uccsó tanitási napok téli szüncsi elött, és hát lehet, Hogy egész véletlenül épp ekkor beteg leszeeek. :D Nagyonde nagyon betegg... December 23. Hanging Out katával. 2 havosok leszünk, és ünneplünk :P. December 24 Buli. December 25-26 Kari... december 27, vagy 28, vagy 29: 1 nap Pesten, (vagy kettő) december harminc. Hanging out csak úgy... és felkészülés a holnapra. December 31. Nem részletezem :D Január 1. Fogaladmak :D. Ugyhogy lesz programom bőven. Csak érjek már el odáig. Amugymeg jóólvagyok, lekopogom :D leszarom :D mint mindenki.. :D De am lehet hogy szünetekbe meg nyaranta gyakrabban fogom látogatni keresztfatert ;) Jóbulinak tűnik ez az egész. :) Éshát ennyi lenne. Zdravo. Skatch voltam  (::-P)
 

8 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://marku.blog.hu/api/trackback/id/tr581579557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

foglaltmindennév:D 2009.12.08. 16:17:34

Bakker ez nem fer ehhez nem tudok semmit írni :D

foglaltazAve 2009.12.09. 07:00:55

thx végre 1 komment amihez viszont lehet:D szarvagy attila:D

bogyó.T 2009.12.09. 12:57:53

Unatkozom infon vagyok és nincs miért kommentet írjak.ez is a ti hibátok. . .:D

foglaltmindennév:D 2009.12.10. 15:48:21

Héj Márk csináljunk egy fasza fejlécet. mint a napiszaros csak a mi képeinkkel:D

foglaltmindennév:D 2009.12.10. 20:36:59

ja csinálunk rólad egy olyan igazán ciki képet mint Matyi alkeszos gyönyörűsége és felnyomjuk! Hogy ez miért jó nekünk? HONNAN TUDJAM??? :D
süti beállítások módosítása