Skatch - a blog

A sarok egy olyan hely ahova az ember félredobálja a felesleges dolgokat, majd később megtalálva jót szórakozik rajta, elgondolkodik, vagy éppen megkönnyebbűl, hogy megtalálta, amit keresett.... Nos ez az én sarkam, ahova olyan értékeket teszek, amit csak bizalmasaim, vagy a kíváncsi megértő emberek értenek meg. És ez a jó az egészben. Hogy nem mondom senkinek, és mégis mindenkinek mondom.

Friss topikok

2009.12.14. 07:39 Skatch

#55 Wááá.. Hétvége powa. (suliból)

 Na szóval, van kerek 18 percem, hogy irjak ide valamit, ami a jelenlegi állapotomban elég nehéz... Kb kétszer fejeltem meg eddig a billentyűzetet, és keletkeztek hasonló mondatok: áéééééáéppppppppppppppppppppppppppp... meg éerigiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... Szóval kb sejtitek, hogy tegnap mi volt. Neem nem rugtam be, sőt, mégcsak nemis ittunk. Csakhát megint kintvoltunk, és szokás szerint jóra sikerültek a dolgok. Annyira ritkán vagyunk manapság kint, hogy már minden szar vicces. De azért mondjuk a tegnapiak bőven rohadtnagy poénok voltak. Pl ottvan mindjárt az elején a "Blackout", ami annyit jelent, hogy áramszünet, nálam viszont ez úgy néz ki, hogy lefagy a rendszerem, és ujraindul. Kívülről ebből annyi látszik, hogy megállok, és nézek előre valami szart rendületlenül... Csak az a különbség a bambuláshoz képest, hogy engem nem lehet kizökkenteni ebből, csak ha már betöltött ez a 94-es oprendszerem.... Aztán ottvolt megint a Tesco. Nekünk az, meg az eldo a törzyhelyünk. Lementünk, és 480 vagy nemtommennyi forintból vettünk egy 309 ft-os Kulák-étcsokit, ami gyakorlatilag Matyié volt, mivel ő fizetett mindent, most ő volt a soros.... És vettünk még 42 ft-ért 6 db kiflit, amit gyakorlatilag 84 forintért adtak oda, mert a kasszás beakarta mesélni, hogy a kiflire most nincs 1et fizet 2őt kap akció. Én meg legszivesebben magammal cipeltem volna, hogy egye meg akkor az 1et fizet 2őt kap céduláját, ami mellesleg kintvan a kiflinél, másképp nem is vettünk volna. Tesco után feljöttünk városba, és az új korlátunkat csesztettük, ami gyakorlatilag nem a régi. -.- (... mer azt eltörtük...) Ott a kiflimet úgy kajáltam, hogy az összes héját lemorzsoltam, ugyanis KOKEMENY volt... ugyhogy egy adag chips a földre került. Attila nemtudott csúszni a korláton mert szar gatya volt rajta, DE! Kapott új pólót :D úgyhogy ünnepeltünk... Ez nála ritka esemény, csakhogy értékeljétek a humorát... Aztán felmentünk keri felé, ahol a falon árnyékdugás folyt... Eszméletlen poén volt látni, ahogy matyi árnyékát két másik dugja, egyik előről szájba, másik hátulról "nemrészletezemhova" Bár mondjuk nem ártana a blog hírnevének, ha elmondanám... mindegy.. -.-... Aztán hazafelé még árnyékpofozás is volt.. Szal ebből is láccik, hogy nekünk már minden szar poén.... Faja volt, jah és most nincsen semmi esemény amit így kikéne emelnem vastag betűvel, és legalább 4-5 sorban részleteznem kellene.. majd lesz :) addig is, sziasztok, Skatch voltam.  

4 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://marku.blog.hu/api/trackback/id/tr701595732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

foglaltmindennév:D 2009.12.14. 14:29:13

Let it snow let it snow let it snow :D :D

foglaltazAve 2009.12.14. 21:49:32

bazzeg cipőkötés...:D

foglaltmindennév:D 2009.12.15. 17:47:51

Jah és kurvára kösz nektek hogy miattatok baszott le anyám a kurva hógolyózásotok miatt. Nem mondtam hogy ti voltatok de azért kerüljétek a csengőt...
süti beállítások módosítása