Skatch - a blog

A sarok egy olyan hely ahova az ember félredobálja a felesleges dolgokat, majd később megtalálva jót szórakozik rajta, elgondolkodik, vagy éppen megkönnyebbűl, hogy megtalálta, amit keresett.... Nos ez az én sarkam, ahova olyan értékeket teszek, amit csak bizalmasaim, vagy a kíváncsi megértő emberek értenek meg. És ez a jó az egészben. Hogy nem mondom senkinek, és mégis mindenkinek mondom.

Friss topikok

2009.11.09. 07:30 Skatch

#41 Suliból

 Elmúlt ez a hét is, és itt az ideje hogy megtartsam a szokásos hétfői élménybeszámolót. A vasárnapit leszámitva totál eseménytelen hét volt. Katával is alig találkoztunk, mert balhé volt náluk, és egyelőre asse tom miért. Csak reménykedek, hogy nem én vagyok a probléma. Katával 17 napja járunk. Amikor csak időnk jut egymásra azt igyekezzük együtt eltölteni, mert az az idő se sok. Ennek mint már emlitettem legfőképp a betáblázottságunk az oka. Egész héten csak hétfőn, meg csütörtökön találkoztunk. Pénteken is asszem, de akkor volt a balhé, és így az egész érdekesre sikeredett. Nem részletezem a dolgot, mert nemtudom hogy mit mondhatok el, és mit nem. Ugy a banda se volt sokat együtt, csak tegnap. Egész héten mindenki elvolt foglalva a maga bajával. Attilának lenyirták a haját. Wáów. Ez a hír akkora hírértékkel bír. Mindegy. Azért arra jó. hogy még 2 sorral nagyobbnak tünjön a szövegem. Kiolvastam a könyvemet is, ugyhogy megin nincsmit olvassak :S sztem nekiállok vagy a Mein Kampf-nak, vagy a bibliának. Nemtom melyiket válasszam. Mindkettő szent könyv. Szóval jah. Eseménytelen hét volt. Leszedtem magamnak a Green day 21st century breakdown albumát, és az AFC két albumát. A másodiknak durván egy hete volt a bemutató koncertje. Ugyhogy jah. Lehet hogy buzik ezek az emo-sok, de rohadtjó zenét csinálnak. És ezalényeg nekem. Nah nemhúzom itt tovább az időt. Szasztok
                                                          Skatch voltam, a suliból -.- ''''''''''''''

7 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://marku.blog.hu/api/trackback/id/tr131510751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

foglaltazAve 2009.11.09. 16:37:52

dhashdahs :D öö tegnap powa meg hallgass normális zenét meg ööö mitakartam, teotól kérj könyvet tud sztem ajánlani:D

foglaltmindennév:D 2009.11.10. 15:23:32

Mi a faszért írod ki mindig ezt?

Skatch voltam, a suliból -.- ''''''''''''''

Skatch 2009.11.10. 17:34:16

sejtettem hogy te leszel az első aki beszól. Amugy azért mert általábban nagy gondba vagyok amikor be kell fejeznem a mesélgetést, és általában egy lelkizős pársoros monológ után hatásos befejezés egy ilyrn ismétlődő jelmondatot. Bár mondjuk valami ujjat kéne kitalálnom, mert ezmár kezd kicsit snassz lenni.

Cica:P 2009.11.10. 21:34:00

veronika meg akar halni (Paulo Choelo)... szivem csak kérned kell..:D:D

Skatch 2009.11.10. 21:48:32

má kértem csak még nemhoztam el :D

bogyó.T 2009.11.11. 06:48:53

Az jó könyv,de babu te már befejezted?:D csakmert ha nem akkor feltétlen mert baromi tanulságos a vége;)

Cica:P 2009.11.11. 13:14:09

nem fejeztem be de mostanság nincs sok kedvem azt olvasni ammeg márk azért nem adtam oda mert olvastad az alkimistát..:D:D
süti beállítások módosítása