Skatch - a blog

A sarok egy olyan hely ahova az ember félredobálja a felesleges dolgokat, majd később megtalálva jót szórakozik rajta, elgondolkodik, vagy éppen megkönnyebbűl, hogy megtalálta, amit keresett.... Nos ez az én sarkam, ahova olyan értékeket teszek, amit csak bizalmasaim, vagy a kíváncsi megértő emberek értenek meg. És ez a jó az egészben. Hogy nem mondom senkinek, és mégis mindenkinek mondom.

Friss topikok

2009.11.02. 08:04 Skatch

Suliból

 Itt az ideje újra, hogy letisztázzam az eddig történteket a suliból bejegyzésben. És hát ugye ami eddig történt, az szünetben történt.
 Nos szünet. Nemtom ki-mit csinált, vagy hogy telt a szünete, de nekem a java Katával telt. Persze kintvoltunk Matyival, meg Attilával is. Hülyén is nézett volna ki, ha a szünet nélkülük tellik. És ezalatt az idő alatt számos probléma merült fel, amit sokmindenkivel megkéne beszélni, de eddig még nem került rá sor. Ittvan mindjárt az első: Nyakunkon vannak az ünnepek. Igaz még 2 hónap szilveszterig, de már most azon van a probléma, hogy ki kivel, mikor, hol, (mondjuk a mikor az adott) és mit csinál. Én személyesen a kibővült négyesfogattal töltöttem volna a szilvesztert, és Kata be is szervezett volna minket egy "fullextrás helyre", csakhogy Teoék szóltak, hogy ők Matyival ketten megint mást szerveztek.  Attila spontán, meg egyedülálló is jelenleg, de ki van akadva, hogy idén a szilvesztert lehet hogy nem hármasban (Matyi, Attila, én) töltjük, agyonökörködve, és széjjelösszevisszahanyatt berugva, hanem mindenki megy a maga feje után. Igazság szerint anyámat is kérdeztem a dologról, hogy szerinte kivel kéne tartanom, de ő egyértelmüen aztmondta, hogy a szilvesztert ha nem is Matyival meg Attilával, de biztos hogy Katával kellene töltenem. Ez persze szép és jó, de holmaradnak a haverok? :S Sokmindenen gondolkodtam ezzel kapcsolatban. Lehetne például Matyinál egy szűkbarátiköri buli, az 5össel, de ennek megvalósitásában csak az az egy dolog segit, hogy matyi szülei nem lesznek otthon. Matyi aztmondja, hogy ő biztos hogy otthon akar szilveszterezni, mert szülei nemlesznek. De ittjön képbe Kata, aki valószinüleg nem lesz bonyhádon, hanem anyjával megy el valamerre. És bezárult a kör, mert ittjön megint az, hogy Katával is mehetnénk, mert 6an-7en legalább lehetnénk, de még két hónappal előreszólva sem elég korai az időpont, mivel már a java lerendezte a programot. Én szívesen lennék bárkivel, csak ne egyedül, de az lenne a legjobb, ha a banda eggyütt szilveszterezne. 
 De nem is akarok senkitsem untatni a problémámmal, inkább mostmár tényleg elmesélem hogy mik is történtek.
 Attila barátunk hétvégén versenyen volt, (box) Ahol szarrá verte a gyereket, akit kikapot. A gyerek aztse tudta hova hugyozzon a félelemtől, pedig még el sem kezdődött akkor a meccs. Aztán amikor már zajlott, a gyerek félelme beigazolódott, és az orra bánta. Attila meg persze nagyvagányan a sarokba fütyörészett. Kár, hogy csak bemutató volt, és kár, hogy ennek inkább csak az uccsó fele igaz.
 Matyi és Teo nemsokára ünneplik 1. évfordulójukat, ami elég érdekes lesz szerintem, mivel  kevés embert ismerek aki a barátnőjével/barátjával ebben a korosztályban eddig együttmaradt. De ez is csak a butaságnak a jele. Hogy mostmár nem a minőség az érdekes, hanem a mennyiség. És én ezért mindkettejüket mélyen tisztelem.
 Attilával sikerült újra megszerettetni a TCs-t, ami azért is érdekes, mert Attila minden jónak ellenzője addig, amig én vagy Matyi be nem bizonyitjuk ennek forditottját. A gyereknek akármit mondok hogy az jóó, nem hiszi el addig, amig nagynehezen rá nem tudjuk venni hogy bizonyosodjon meg erröl a saját szemével. Ottvan a Napiszar, amit fél évig emlegettem neki, és már a töke is televolt azzal, hogy egy olyan oldalt reklámozok itt neki, amin a saját elképzelése szerint, az emberek feltöltik a napi szarjukat, és azon röhögnek. Aztán fél év múltán ő szólt, hogy van egy állat oldal, amit meg kell néznem. Na és melyik volt az? Mindegy. Szóval TCs. Attila meggyőződése, hogy a banda kifutóban van. Ebben van is valami, mivel sok újat nem tudnak mutatni, de amit eddig alkottak... Az nagy. Most jött ki a 20éves jubilleumi albumuk, ami elég lájtosra sikerült, és ezzel a Tankcsapda új, kevésbé szerethető arcát mutatta meg. Lehet, hogy ez nem most lett volna aktuális, amikor eléggé kifutóban vannak. Inkább valami ütőssel kellett volna előrukkolniuk, amivel még jópár évig kihúzzák. Inkább még 1 évig ne adjanak ki albumot, de az amire addig vártunk, az nagy szám legyen. Attilának se az új album jön be, bár mondjuk teljes egészében még nem hallotta. Inkább az élni vagy égni, és a mindenki albumokat csipázza, és azok valóban jóra sikerültek.
 Noshát más egyéb nem is nagyon történt a szünetben, mert a többit meséltem már. Úgyhogy ezt a hosszűra sikerült élménybeszámolót most le is zárom.
 
                                           Skatch voltam. -.-'' 
 

5 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://marku.blog.hu/api/trackback/id/tr581492364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

foglaltazAve 2009.11.02. 16:42:34

De ez is csak a butaságnak a jele. Hogy mostmár nem a minőség az érdekes, hanem a mennyiség. És én ezért mindkettejüket mélyen tisztelem.

puszkaahxD am ez elég ritka eset h így magunkra találunk vkiben:D

bogyó.T 2009.11.02. 17:24:12

♥:)>ezt matyinak
Márkó neked pedig most oldódott meg a "legnagyobb problémád"ottvan babu,ne gyötörd magad előre a szilveszterrel vagy a nyárral.Nyugi,csak lesz valahogy:D

daemon.B · http://daemonb.inda.hu 2009.11.02. 20:12:03

Sok helyen fogsz még az életben akadályokba ütközni..
Rohadt egy élet ez :D
De fel a fejjel és csak előre.. ahogy Teo mondta, valahogy úgyis lesz, mindig a mának élj, ne a holnapnak, mert örökké gyötörni fog a gondolat, hogy "Mi lesz majd?".
Tapasztalatból mondom.
Legyél inkább most boldog ;)

foglaltmindennév:D 2009.11.02. 21:32:01

Márk kurvára imádom amikor ennyi írást szentelsz nekem de nem vagyok buzi ne is próbálkozz :D Kösz és csipázom a fejed xD
süti beállítások módosítása