Skatch - a blog

A sarok egy olyan hely ahova az ember félredobálja a felesleges dolgokat, majd később megtalálva jót szórakozik rajta, elgondolkodik, vagy éppen megkönnyebbűl, hogy megtalálta, amit keresett.... Nos ez az én sarkam, ahova olyan értékeket teszek, amit csak bizalmasaim, vagy a kíváncsi megértő emberek értenek meg. És ez a jó az egészben. Hogy nem mondom senkinek, és mégis mindenkinek mondom.

Friss topikok

2009.10.07. 20:47 Skatch

Válaszbejegyzés: Hobbi (mindenkit érdekel :D)

Nah szóval, miután attila megírta az ő hobbiját kötelességemnek érzem egyrészt kicsit  fikázni, másrészt leírni a saját hobbim.
Az utóbbi években rászoktam a gitározásra, és azt kell hogy mondjad nagyon jó dolog. Nem kell hozzá más, csak egy legalább 100 000 Ft értékű gitár, és egy legalább  kétszer ennyi értékű, legalább 500 wattos erősitő. Nost miután beszereztük ezeket az elhanyagolható árú csekélységeket, fogjuk a kezünkbe a gitárt, csatlakoztassuk az erősítőhöz, kapcsoljuk be, nyomjuk be a torzitást (ha nincs: buzi-e vagy?), és pengessük meg a gitárt. Ezzel a mozdulattal eg pár évig el lehet lenni. Ha már nagyon jól megy, akkor keressetek egy együttest, ahol ugyanezt tudod csinálni, csak nagyobb hangzavarban. Ügyeljünk arra, hogy az erősítő legalább 10-esig fellegyen tekerve, de ha van továbbis akkor "up to eleven". Nagyon jó, és olcsó szórakozás, tehetségtelen csóróknak. Csóróbbak figyelmébe ajánlom a guitar pro játékot. Manapság minden utolsó 100 000-Ftos boltban is lehet kapni gitárt, úgyhogy énaszondom  jó szórakozást.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://marku.blog.hu/api/trackback/id/tr571435017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása