Skatch - a blog

A sarok egy olyan hely ahova az ember félredobálja a felesleges dolgokat, majd később megtalálva jót szórakozik rajta, elgondolkodik, vagy éppen megkönnyebbűl, hogy megtalálta, amit keresett.... Nos ez az én sarkam, ahova olyan értékeket teszek, amit csak bizalmasaim, vagy a kíváncsi megértő emberek értenek meg. És ez a jó az egészben. Hogy nem mondom senkinek, és mégis mindenkinek mondom.

Friss topikok

2009.11.29. 09:24 Skatch

#48/2 Talán mégse :s

 Fuhh. Elnézést kérek minden olvasómtól, hogy a blog már régóta nem frissült, és hogy minden második bejegyzésemet ugy kezdem hogy "Fuhh", de ezeknek mind megvannak az okai. Akik főszerepet vállaltak a tegnap este történteiben, azok tudják, hogy mitörtént. Tudom, hogy most megint változtam egy kicsit. Tegnap a barátaim éreztették velem, hogy olyan barátaim vannak, akik ha verekedésre kerülne sor mellémállnának, és inkább többen verődnénk meg. Olyan barátaim, akik tüzbe raknák értem a kezüket, és bármennyire is szeretném ennek az ellenkezőjét elhinni, nem megy, mert tudom, hogy kiállnak mellettem. Persze forditva is igaz lenne, Matyiért, vagy Attiláért embereket is tudnák ölni, Teoért meg pláne. És ezt azért mondom, mert a bandából akivel talán leginkább egy hullámhosszon vagyok az Teo, és tegnap segíteni próbált rajtam, amig én olyan szavakat vágtam a fejéhez, amiknek a súlyát nem éreztem. Nemtudom mi ütött belém, talán csak nagyon akartam, hogy egyszer észrevegyenek, és felháborodásom jogos legyen, de ahhoz talán több kell, minthogy ne főzhessek másnál. Nem is tudom min akadtam már ki. Ahogy Matyi is mondta; "Ha minden túl szép és jó, akkor én gyártom magamnak a problémákat". És lehet, hogy igaza van :S. Lehet, hogy amit müvelek kicsit már túl sok. ÉS egyszerüen képtelen vagyok rájönni, hogy olyan barátaim vannak, akikért falba verhetném a fejem, de jobbat életbe nem kivánhatnék. Nem értékeltem amim van, és ennek tegnap kishíján az lett a vége, hogy eltaszítottam magam mellől mindenkit. Talán nem ismertek még, de talán nem is kell ahoz, hogy a barátotok legyek. A tegnapi este után szerintem életem végéig fogom Teo lábát csókolgatni, és Matyit legalább 10 kocsmakörre megkéne majd hivjam, és Attilának legalább 5ször kéne haggyam, hogy megverjen boxon, hogy elnyerjem bocsánatukat. És ezúton is elnézést kérek mindenkitől, csak annyit kérek, hogyha legközelebb ilyen van, akkor emlékeztessetek a tegnapra, és vegyétek figyelembe hogy én kicsit "Soft"-abb vagyok az átlagnál :S. Csak ennyi lenne. Köszönöm, hogy vagytok nekem. Skatch voltam. :'S

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://marku.blog.hu/api/trackback/id/tr931560218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

foglaltazAve 2009.11.29. 12:05:00

kocsmakörben benne vagyok:D:D

foglaltmindennév:D 2009.11.29. 14:19:04

Azt úgy nem élvezném de egy kocsmakörben vagy kettőben(vagy háromban(vagy négyben(vagy ötben))) én is benne lennék :D Örüljünk hogy jó vége lett!

bogyó.T 2009.11.29. 14:33:25

Örüljünk:D
Alkeszok..:D
süti beállítások módosítása