Skatch - a blog

A sarok egy olyan hely ahova az ember félredobálja a felesleges dolgokat, majd később megtalálva jót szórakozik rajta, elgondolkodik, vagy éppen megkönnyebbűl, hogy megtalálta, amit keresett.... Nos ez az én sarkam, ahova olyan értékeket teszek, amit csak bizalmasaim, vagy a kíváncsi megértő emberek értenek meg. És ez a jó az egészben. Hogy nem mondom senkinek, és mégis mindenkinek mondom.

Friss topikok

2009.06.13. 09:38 Marku14

Újratöltve....

A Blog már több mint fél éve nem lett frisstive uj bejegyzéssel, ezt annak lehet tudni, hogy: 1, El voltam foglalva minden szarral, 2, Gyíkságnak tartottam a blogolást... Most hogy vége az iskolának, és számomra meg még egykét hozám nagyon kedves ismerősnek is vége lett a 2.-es iskolában folytatott pályafutásának (erre majd még kitérek), így jut elég időm az addig történtek letisztázására, sőt még azokra is amik nyári szünetben történnek majd velem.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://marku.blog.hu/api/trackback/id/tr251182249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása