Skatch - a blog

A sarok egy olyan hely ahova az ember félredobálja a felesleges dolgokat, majd később megtalálva jót szórakozik rajta, elgondolkodik, vagy éppen megkönnyebbűl, hogy megtalálta, amit keresett.... Nos ez az én sarkam, ahova olyan értékeket teszek, amit csak bizalmasaim, vagy a kíváncsi megértő emberek értenek meg. És ez a jó az egészben. Hogy nem mondom senkinek, és mégis mindenkinek mondom.

Friss topikok

2009.11.15. 21:44 foglaltazAve

#43 szakííít a hinta avagy: (November 15, B verzió)

nah ember ez az estexD nagyon szakított.. majd rájöttök h mért használom ezt a szót ennyiszer:D délelőtt v tegnap v a rossebb tudja h mikor de jött h kimegyünk ma... eddig semmi extra. nah szóval 5 körül kimentünk és még senki se tudta h milesz:D Teo apja kinntvolt másik földeken és hozott szuvenírt ilyen kis ledes szar amit ki lehet lőni tökmind1... és ezzel lövöldöztünk az ifiben már sötétben és jött Attila. nos igen elvoltunk 1 mikor Teo elszaakdt tőlünk... ekkor mi várostjártunk és 1 nagy kör után a szecskában kötöttünk ki és vett márk 1 1literes sört. én meg 1 szőlőlevet mert az kurvára szakíítxDD nos kis tér és idő ugrás, 8 óra ujra ifi már a sörben volt a szölőcucc...:D és volt vmi dugifröccs azis ment bele... ez már lassan tépett nem is szakított:D:D és hát nagy nehezen de Attila beleivott és kdierült h kurvafinom(este végére el is fogyott:D). nos ifiben ugyebár vannak ilyen hinták:D milyen fasza ráhasalni és pörögni...:D de mikor már ugy pörögsz h a agyvérzés kritikus határán vagy és attól fosol h h szeded össze az agyad ilyen sötétben az fasza:D és hát ezzel szarakdtunk.. szószerint...:D első frgásom után akkorán hasaltam h beletenyereltem 1 adagbaxD fincsi volt. na oszt ez nagyon szakított és a pia amit attila megivott lett a hinta pia ami le lesz védve:Da 2 állat még pörgött  1 ideig és fél 9 körül abba hagytuk és elindultunk haza mert kurva szarul voltunk:D. szóval tépett az este és most itt ülök iszom a kakaót és azon gondolkodok h lesz-e holnap v a kisagyam előre csúszott a homlokomba és meghalok az este folyamán:D szakítsatok ti is:D majd re és én nem írok nagyon nagybetűkkel meg ilyesmi hanem folytonos a szöveg és sok az ÉS benne és leszarom és ennyi

és shalom:D Mátyás voltam -.-""""  (ez kellett::DD:)

6 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://marku.blog.hu/api/trackback/id/tr311527542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

foglaltazAve 2009.11.15. 22:05:29

xP akik am nemtudják a shalom a köszönésem:D és köszi:D

foglaltmindennév:D 2009.11.16. 17:31:49

Szakííííít a shalom xD XD XD XD

bogyó.T 2009.11.16. 18:29:56

ez most lehetne a 3. rendszerlefagyasztó ha lefagyasztaná a rendszereket:D

foglaltmindennév:D 2009.11.16. 23:25:37

ez nem tud rendszert lefagyasztani :D

bogyó.T 2009.11.18. 11:39:43

nem ugyanezt mondtam?:D
süti beállítások módosítása