Skatch - a blog

A sarok egy olyan hely ahova az ember félredobálja a felesleges dolgokat, majd később megtalálva jót szórakozik rajta, elgondolkodik, vagy éppen megkönnyebbűl, hogy megtalálta, amit keresett.... Nos ez az én sarkam, ahova olyan értékeket teszek, amit csak bizalmasaim, vagy a kíváncsi megértő emberek értenek meg. És ez a jó az egészben. Hogy nem mondom senkinek, és mégis mindenkinek mondom.

Friss topikok

2009.10.13. 20:25 foglaltmindennév:D

A világ legimádnivalóbb emberei

Ismét egy semleges bejegyzéssel jövök tehát nem szólok bele a kollégám életébe. Van egy kedves békés kis oldalam a számotokra esti mese vagy egy könnyed olvasás gyanánt.

www.sorozatgyilkosok.hu

Ha találtatok valami szaftos sztorit írjatok kommentet :P
Jó éjszakát mindenkinek >:)

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://marku.blog.hu/api/trackback/id/tr681448260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Skatch 2009.10.13. 21:43:25

Háth, felmentem az oldalra, és egyrészt nemtudtam mit csinálni me sehol semmi, másrészt amikor bejutottam a fórumban, azt irta olalt hoy 1 guests in last 15 minutes. szal igazság szerint nemtommi a lényege az oldalnak :S

foglaltmindennév:D 2009.10.14. 16:12:08

Te szerencsétlen a leírások oldalt vannak. BAL MONDOM BAL OLDALON. Ott vannak a nevek felsorolva csak rájuk kell kattintani. hajrá :D
süti beállítások módosítása